Cursuri de Formare Profesionala Pentru Piata de Capital

Cursuribursa.ro

AS Financial Markets este organism de formare profesională atestat ASF nr.A/157/24.10.2013. A fost înfiinţat în 2013, cu scopul de a ridica standardul educaţional al participanţilor activi pe piaţa de capital, dar şi al studenţilor care vor îmbrăţişa această profesie. Lectorii, cu un bagaj  impresionant de cunoştinţe dobândite în peste 20 ani de experienţă acumulată pe piaţa de capital, vor da o nouă înfăţişare acestei profesii practicate în România.

 • principala activitate a societăţii este organizarea de cursuri specifice pieţei de capital.
 • pentru ca toţi operatorii şi specialiştii să fie la curent cu cât mai multe informaţii utile, o mare parte din acţiuni se vor desfăşura în sistem online. Domeniul public de internet este: www.cursuribursa.ro

“Pentru a deveni un om capabil şi de succes în orice profesie, trei lucruri sunt necesare: natura, studiul şi practica” - Henry Ward Beecher

Studiul permanent pentru creşterea şi diversificarea competenţelor profesionale şi aplicarea cu succes în practică a acestora este, în zilele noastre, o necesitate. În acest sens, AS Financial Markets vă propune, prin gama largă de cursuri organizate, un climat de dezvoltare bazat pe operativitate, corectitudine şi profesionalism.

Participând la cursurile AS Financial Markets aveţi asigurată dobândirea uneia sau mai multor competente specifice, vă veţi completa cunoştinţele profesionale şi veţi putea dobândi competenţe cheie pentru o carieră în piaţa de capital.

Viziune, Misiune, Strategie

 • Misiunea noastră este aceea de a ne transforma pasiunea într-o afacere prosperă câștigând astfel un renume la nivel național;
 • Ne propunem să dezvoltăm activitatea firmei pe mai multe domenii, satisfăcând nevoile unui segment larg de clienți. Pe lângă activități de training vom  oferi o paletă completă de informații despre piața valutară, acțiuni și mărfuri și nu numai;
 • ASFM şi-a propus să familiarizeze participanţii cu cadrul legislativ general al pieţei de capital, cu principalele instituţii ale pieţei de capital, cu principalele piețe și instrumente financiare disponibile pe piața românească respectiv internațională, cu atribuţiile acestora în viitoarea lor calitate de agenţi pentru servicii de investiţii financiare precum şi cu documentaţia de lucru necesară în relaţia cu clienţii investitori.

Servicii

Cursuri de Agenti de Servicii de Investiții Financiare

 • Cursul se adresează persoanelor care doresc să își desfăsoare activitatea în cadrul societăților de servicii de investiţii financiare, a instituțiilor de credit, active pe piața de capital, precum şi investitorilor interesați  să își completeze bagajul de cunoştinţe despre investiţiile pe pieţele financiare.

Cursuri de Consultanți de Investiții Financiare

 • Consultantul financiar încearcă să răspundă necesităților financiare ale clienților, persoane fizice cât și juridice. În baza regulamentelor ASF, consultanții de investiții sunt persoane fizice sau juridice care prestează cu titlu profesional servicii de consultanță de investiții cu privire la instrumentele financiare. Prin consultanță de investiții se înțelege recomandarea personală dată unui client, în legatură cu una sau mai multe tranzacții cu instrumente financiare.

Cursuri pentru personalul Compartimentului de Control Intern 

 • Conform regulamentului CNVM nr.32/2006 societățile autorizate pe piața de capital sunt obligate să constituie un departament de Control Intern specializat în supravegherea respectării şi aplicării de către societate şi personalul acesteia a legislaţiei în vigoare, a reglementărilor impuse de instituția pietei de capital ASF şi a procedurilor interne, să asigure informarea societăţii şi a angajaţilor acesteia cu privire la regimul juridic aplicabil pieţei de capital.

Cursuri de Formare Profesională Continuă

 • În funcție de modificările intervenite în legislația europeană și românească se vor derula cursuri sub forma de webinarii, în sistem online. De asemena, se vor prezenta și alte teme, utile în piața de capital și sistemul bancar.

Toate cursurile oferite de ASFM le puteti vizualiza apasand aici.

De ce AS Financial Markets?

 • Accentul este pus pe educarea practică a cursanților;
 • Tarifele practicate de societate vor fi mai mici decât ale concurenței;
 • Lectori cu experiență care provin de la universitățile de profil, specialiști din România și din piața internațională;
 • Flexibilitatea, atât a programării cursurilor, cât și în stabilirea temelor pe zona de interes a cursanților;
 • Experiență pe piața de capital de peste 20 ani;
 • Lector și organizator de cursuri de peste 10 ani în cadrul organismului de formare profesională Sibex;
 • Colaborări numeroase cu brokeri de pe piețele internaționale.
Cotații live