Declaratia de misiune in rebate

DECLARATIA NOASTRA DE MISIUNE STIPULEAZA CLAR


  • Nu vom modifica niciodata spread-urile, serviciile si executia broker-ului ales de dvs;
  • Vom cauta sa va furnizam cel mai mare nivel de rebate disponibil pe piata;
  • In cazul in care brokerul ales de dvs creste rebate-urile pe care ni le platesc, noi vom creste rebate-urile platite catre dvs.

SUNTEM AICI PENTRU A VENI IN INTAMPINAREA NEVOILOR DVS DE TRANZACTIONARE


Intrati in contact cu noi pentru a afla mai multe prin suport live sau dand clic aici.

OFERIM CELE MAI REDUSE SPREAD-URI


Nu vom creste niciodata spread-urile oferite de brokerii pe care ii vedeti pe acest site. Unii furnizori de rebate vor afisa rebate mari oferite catre dvs. Cu toate acestea, la o privire mai in amanunt veti observa ca au facut acest lucru crescand in mod direct spread-ul cu broker-ul. De exemplu, daca un broker are un spread standard de 2 pips pe euro/usd, un referal poate cere brokerului sa creasca spreadul la 3 pips – asadar veti vedea 3 pips de fiecare data cand tranzactionati. Brokerul plateste referalului aceasta diferenta, adica un rebate de 1 pip.
Noi nu facem acest lucru si nu-l vom face niciodata. Indiferent care este spread-ul standard oferit de broker, acela va fi spread-ul pe care vi-l oferim. Prin economiile de scala si pozitia noastra puternica de negociere, noi obtinem un rebate din interiorul spread-ului standard al broker-ului. Din aceasta parte de rebate va transmitem si dvs.
Va asiguram ca nu vom creste niciodata niciun spread, ca sa puteti obtine cu adevarat cel mai bun spread net de la brokerul ales de dvs.

OFERIM CELE MAI MARI REBATE-URI


Avem increderea ca oferim cele mai bune si legitime nivele de rebate disponibile in piata. In cazul in care gasiti mai bune in alta parte, contactati-ne si le vom egala.
In cazul in care brokerul ales de dvs va creste rebate-urile platite catre noi, vom creste si noi rebate-urile platite catre dvs. Vizitati tabelul actual de comparatie a rebate-urilor brokerilor.

OFERIM CEA MAI MARE VARIETATE DE BROKERI


Avem increderea ca va putem oferi un rebate pentru orice broker care este in prezent pe piata. Adaugam in mod constant noi brokeri. In cazul in care ati gasit un broker care nu se afla in prezent in oferta noastra, contactati-ne si vom gasi o modalitate de a-l avea disponibil pentru dvs. Vizitati brokerii pe care ii oferim in prezent in: lista brokerilor de rebate.

OFERIM CEL MAI BUN SERVICIU DE RELATII CU CLIENTII


FXrebate este condus de traderi pentru traderi. Am experiment toate urcusurile si coborasurile pe care le ofera tranzactionarea! In cazul in care aveti o problema specifica, o intrebare sau nelamurire, sau pur si simplu doriti sa vorbiti cu traderi cu aceleasi gandire, luati legatura cu noi fie prin suport live sau dand clic aici. Va fi placerea noastra sa va ajutam.

Cotații live