Despre noi

Cine suntem noi?


FxRebate este un furnizor independent de rebate ce ofera clientilor sai acces la cele mai bune rebate-uri din piata. FxRebate este un furnizor de servicii de publicitate prin care ofera servicii de promovare pentru brokerii parteneri. Datorita faptului ca deservim multi clienti, putem negocia rebate-urile pentru toate tranzactiile pe care le efectuati. Ulterior transferam aceste economii clientilor nostri sub forma de cash, platit in fiecare saptamana sau luna in functie de broker si corespunzator volumului tranzactionat.

Cu cat tranzactionati mai mult, cu atat economisiti mai mult, de aceea fiecare tranzactie conteaza!

Cine sunteti dumneavoastra?


Dumneavoastra sunteti un client individual sau un referal care doreste sa castige banii care ii apartin pe drept din fiecare tranzactie pe care o efectueaza. Doar prin simpla inregistrare la noi, veti primi in fiecare luna rebate cash.

Ce altceva va oferim?


Atunci cand va inscrieti prin FxRebate, primiti si:

  • Materiale informative privind piata de capital si activitatea de tranzactionare
  • Analize si rapoarte de piata

Cum puteti face mai multi bani?


Pe langa obtinerea de rebate-uri pentru tranzactiile dumneavoastra, va oferim un rebate la tranzactiile oricarui cont referit de catre dumneavoastra. Aflati mai multe aici!

La ce riscuri ma supun?


Ca orice serviciu de tranzactionare, in functie de experienta clientului si a evolutiei pietei financiare, pot exista riscuri inerente oricarei operatiuni de tranzactionare a produselor derivate. Avand in vederea relatia noastra cu brokerii pe care ii promovam, Financial Trading Art va garanteaza ca, indiferent de evolutia unei tranzactii, dumneavoastra veti fi remunerat in conditiile stabilite pe acest website. Va garantam ca nu veti experimenta nicio schimbare privind serviciile de tranzactionare oferite de brokerul ales. Singura diferenta este ca sunteti platit mai mult pentru a tranzactiona in acelasi fel ca si pana acum.

Cum incep?


Incepeti in 3 Pasi Simpli:

  1. Inregistrati-va la FxRebate aici
  2. Fie va deschideti un cont nou, accesand sectiunea "Conturi" din meniul "Brokeri" din contul personal, fie ne furnizati detaliile contului existent
  3. Tranzactionati individual si castigati rebate-uri!

Cateva din avantajele noastre


  • Oferim unele rebate-uri zilnice si saptamanale in contul deschis la FxRebate
  • Procesarea rapida a cererilor de retragere
  • Furnizarea de materiale educationale in sectorul pietelor de capital
  • Printre cele mai mari rebate-uri din piata
  • Program profesional de referali
Cotații live