Centru de Ajutor

Despre noi

Cine suntem noi?


FxRebate este un furnizor independent de rebate ce oferă clienților săi acces la cele mai bune rebate-uri din piață. FxRebate este un furnizor de servicii de publicitate care oferă servicii de promovare pentru brokerii parteneri. Datorită faptului că deservim mulți clienți, putem negocia rebate-urile pentru toate tranzacțiile pe care le efectuați. Ulterior transferăm aceste economii clienților noștri sub formă de cash, plătit în fiecare zi, săptămână sau lună, în funcție de broker și corespunzător volumului tranzacționat.

Cu cât tranzacționați mai mult, cu atât economisiți mai mult, de aceea fiecare tranzacție contează!

Cine sunteți dumneavoastră?


Dumneavoastra sunteți un client individual, companie sau un referal care dorește să câstige banii care vă aparțin pe drept din fiecare tranzacție pe care o efectuați. Doar prin simpla înregistrare la noi, veți primi în fiecare lună rebate.

Ce altceva vă oferim?


Atunci când vă înscrieți prin FxRebate, primiți și:

 • Materiale informative privind piața de capital, piețele de instrumente derivate și activitatea de tranzacționare
 • Analize și rapoarte de piață
 • Instrumente și strategii de tranzacționare
 • Soluții automate de tranzacționare
 • Posibilitatea de a vă înregistra în academia noastră de trading

Cum puteți face mai mulți bani?


Pe lângă obținerea de rebate-uri pentru tranzacțiile dumneavoastră, vă oferim un rebate la tranzacțiile oricărui cont referit de către dumneavoastră. Aflați mai multe in sectiunea programului de afiliere!

La ce riscuri mă supun?


Ca orice serviciu de tranzacționare, în funcție de experiența clientului și a evoluției pieței financiare, pot exista riscuri inerente oricărei operațiuni de tranzacționare a produselor derivate. Având în vederea relația noastră cu brokerii pe care îi promovăm, Financial Trading Art vă garanteaza că, indiferent de evoluția unei tranzacții, dumneavoastra veți fi remunerat în conditiile stabilite pe acest website și în conformitate cu termenii și condițiile brokerului partener. Vă garantăm că nu veți experimenta nicio schimbare privind serviciile de tranzacționare oferite de brokerul ales. Singura diferență este că sunteți plătit mai mult pentru a tranzacționa în acelasi fel ca și până acum.

Cum încep?


Începeți în 3 pași simplii:

 1. Înregistrați-vă la FxRebate aici;
 2. Fie vă deschideți un cont nou, fie ne furnizați detaliile contului existent - accesați contul de client, secțiunea Brokeri, tab-ul Adaugă un cont la Broker;
 3. Tranzactionați și încasați rebate-uri!

Câteva dintre avantajele noastre


 • Oferim unele rebate-uri instantaneu, zilnic și săptămânal în contul deschis la FxRebate
 • Procesarea rapidă a cererilor de retragere
 • Furnizarea de materiale educaționale în sectorul piețelor financiare
 • Printre cele mai mari rebate-uri din piață
 • Program profesional de referali