Termeni si conditii

1. GENERALITATI


1.1. Acest acord stabileste Termenii si Conditiile care se aplica in cazul utilizarii site-ului exclusiv pentru clienti, adica acele persoane fizice sau juridice care utilizeaza serviciile si produsele noastre fara ca acest lucru sa poata fi atribuit activitatii lor comerciale sau profesionale.

1.2. Site-ul pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu interactiv pe internet, care consta in servicii de informare, continut si posibilitatea de efectuare a tranzactiilor online facilitate de SC FINANCIAL TRADING ART SRL, parteneri sau comercianti care ofera comisioane / rebate-uri si discounturi pentru bunurile sau serviciile comercializate prin acestia.

1.3. Utilizatorul a luat la cunostinta ca, desi internetul este adesea un mediu sigur, exista interuperi sau probleme care tin de serviciile de internet care sunt in afara controlului SC FINANCIAL TRADING ART SRL, iar acesta nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date in timpul transmiterii informatiilor pe Internet. Desi obiectivul SC FINANCIAL TRADING ART SRL este sa faca site-ul accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, site-ul ar putea fi indisiponibil din cand in cand pentru orice motiv, incluzand – fara sa se limiteze la – mentenanta si verificari tehnice. SC FINANCIAL TRADING ART SRL face toate eforturile dar nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de pe www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu contin virusi sau alte informatii cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SC FINANCIAL TRADING ART SRL fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe website sau al actualizarii diverselor pagini ale Website-ului. SC FINANCIAL TRADING ART SRL nu isi asuma raspunderea pentru calitatea bunurilor si a serviciilor postate pe www.fxrebate.ro.

1.4. Prin prezenta, se intelege ca aveti varsta legala de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest site. Accesand si utilizand in contiunare site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si SC FINANCIAL TRADING ART SRL sunt inlocuite prin prevederile acestor Termeni si Conditii.

2. DREPTURI DE AUTOR


2.1. Acesta este un site oficial al SC FINANCIAL TRADING ART SRL. Marca fxrebate este o marca inregistrata si este detinuta de catre SC FINANCIAL TRADING ART SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a SC FINANCIAL TRADING ART SRL este interzisa si se pedepseste conform legii. SC FINANCIAL TRADING ART SRL detine titlul deplin si complet asupra fisierelor, pozelor si materialelor publicate pe Website, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduceti aceste materiale, nici sa le decompilati sau modificati structura. 

2.2. Cu toate acestea, prin publicarea de materiale sau texte pe website-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu utilizatorii acorda dreptul de a folosi, modifica, reproduce, difuzeaza sau distribui continutul transmis de ei, exclusiv pe website-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu si platformele de promovare asociate.

3. SECURITATE


3.1. La utilizarea site-ului sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (numele de utilizator si parola) si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile / actiunile desfasurate pe site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat SC FINANCIAL TRADING ART SRL pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d. asupra acestui site vor fi pedepsite conform legii.

4. NOTIFICARI PENTRU UTILIZATORI


4.1. Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:

- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra;

- sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

4.2. Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;

- sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;

- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare.

4.3. In cazul in care datele furnizate de utilizatori se dovedesc a nu fi reale, inexacte sau incomplete, SC FINANCIAL TRADING ART SRL, prin angajatii sai, poate suspenda sau inchide definitiv contul respectivului utilizator, orice incercare ulterioara de inscriere pe www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu nefiind permisa.

4.4. Informatiile furnizate catre site, sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (primirea de rebate-uri din partea brokerilor parteneri, instiitarea in legatura cu anumite promotii ce tin strict de interesul clientilor, precum si achiztionarea produselor de pe site), conform legilor in vigoare. www.fxrebate.ro si www.fxrebate.eu nu furnizeaza detaliile dumneavoastra unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu va face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

4.5. Utilizatorii pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale SC FINANCIAL TRADING ART SRL sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri in masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. SC FINANCIAL TRADING ART SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

4.6. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail si toate datele personale furnizate catre www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu prin inchiderea contului creat pe website.

4.7. SC FINANCIAL TRADING ART SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

4.8. SC FINANCIAL TRADING ART SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu. Pentru respectivele site-uri, raspunderea  integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. 

5. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SERVICIILOR SI PRODUSELOR


5.1. De pe site-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu, clientii  pot beneficia de rebate-uri in urma tranzactionarii cat si de reduceri cu privire la servicii si produse ale altor comercianti (Parteneri).  Brokerul sau partenerul care datoreaza serviciile sau produsele indicate pe site sunt numai parteneri mentionati, www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu insasi nu datoreaza prestarea serviciilor sau livrarea produselor mentionate, ci numai faptul ca SC FINANCIAL TRADING ART SRL va trebui sa garanteze dreptul la prestarea serviciului de catre Partener. SC FINANCIAL TRADING ART SRL nu raspunde de eventualele probleme si defectiuni ale produselor / serviciilor cumparate  de la terti. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina comerciantilor sau partenerilor sau a service-ului autorizat de acestia. Valoarea maxima a daunelor ce poate fi platita de SC FINANCIAL TRADING ART SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate deja de la partener, suma ce va fi rambursata integral pe cheltuiala www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu.  

5.2. Procurarea unui produs sau servicii prin site-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din acest document.

5.3. Pentru a putea beneficia de orice comision / rebate sau discount, este necesar sa va faceti un cont, ca sa va putem oferi acces facil la dovada produselor si serviciilor achizitionate, pentru a putea monitoriza achizitiile dvs. trecute, modifica preferintele dumneavoastra si pentru a va asigura utilizarea eficienta a serviciilor si produselor.

5.4. Toate vanzarile pe site-ul www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu sunt finale, iar toate comisioanele / rebate-urile sau discounturile procurate prin www.fxrebate.ro sau www.fxrebate.eu sunt subiectul termenilor si conditiilor mentionate mai sus.

6. REVOCAREA


6.1. Clientul are dreptul de a notifica in scris SC FINANCIAL TRADING ART SRL sau furnizorii sai ca renunta la serviciile acestora, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in orice moment.

6.2. Orice astfel de cerere / notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@fxrebate.ro sau office@fxrebate.eu

7. REVIZUIREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII


7.1. SC FINANCIAL TRADING ART SRL, in calitate de autor / proprietar / administrator al website-ului www.fxrebate.ro si www.fxrebate.eu poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acesti Termeni si Conditii prin actualizarea lor. Sunteti obligat sa respectati oricare astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a website-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate.

Cotații live