FxRebate

$1.000.000 BONUS! Primiti 10$ Cash Rebate pentru Fiecare Cont de Tranzactionare!


Ca si recunoastere a fidelitatii clientilor nostri, suntem incantati sa prezentam noua noastra Campanie de 1,000,000$ (un milion dolari). Primele 100,000 conturi pot beneficia de avantajul acestui Bonus Cash! Puteti avea cate conturi de tranzactionare doriti. Pentru Fiecare Cont primiti un bonus de 10$ care va fi creditat contului FxRebate odata ce se va atinge suma de 100$ in rebateuri pe acel cont (puteti incasa bonusul de 10$ pe fiecare cont in parte).

Valoarea bonusului va fi adaugata automat pentru fiecare cont de tranzactionare, dupa ce criteriile de mai sus vor fi indeplinite. Bonusul Cash poate fi primit o singura data pentru fiecare cont de tranzationare in parte.

Valoarea Disponibila a Bonusului:

De ce sa folosesti FxRebate?


Cash Back la Fiecare Tranzactie


Cea Mai Buna Retea de Afiliati


Suport Exceptional 24 de ore din 24


Cele Mai Ridicate Rate de Rebate


Furnizor de Rebateuri din 2011


Unelte de Tranzactionare Profesionale

Metode de Plata


Disclaimer: Exista posibilitatea sa pierdeti toti banii depusi, iar in anumite circumstante ar putea fi necesar chiar sa depuneti sume suplimentare pentru a va acoperi pierderile. Prin desfasurarea acestor tipuri de tranzactii cu grad ridicat de risc, recunoasteti faptul ca tranzactionati cu capitalul dumneavoastra disponibil pentru a fi supus riscului, iar orice pierderi care pot aparea nu va vor afecta in mod advers stilul de viata. Levierul poate lucra atat in favoarea cat si impotriva dumneavoastra. Trebuie sa cunoasteti riscurile investitiilor in produse financiare derivate si trebuie sa le acceptati pentru a putea tranzactiona pe aceste piete. Tranzactionarea produselor financiare implica un risc substantial de pierdere si nu este potrivita tuturor investitorilor. Va rugam sa nu tranzactionati cu bani imprumutati sau bani pe care nu va puteti permite sa-i pierdeti. Acest website nu reprezinta o solicitare sau o oferta pentru a cumpara sau a vinde produse financiare derivate. Nu este reprezentat faptul ca orice cont va ajunge sau are potentialul sa ajunga la profituri sau pierderi similare cu cele discutate pe acest site. Orice opinie, stire, cercetare, analiza, pret sau alte informatii continute pe acest site sunt furnizate ca un comentariu de piata cu caracter general si nu constituie consultanta de investitii. Proprietarii site-lui si afiliatii acestuia nu sunt raspunzatori pentru orice pierdere sau paguba, si fara a se limita la, orice pierdere a profitului care poate rezulta direct sau indirect din utilizarea sau in legatura cu aceste informatii. Va rugam sa tineti cont ca performantele anterioare ale oricarui sistem de tranzactionare sau metodologie nu reprezinta neaparat o garantie a celei viitoare. Tranzactionarea produselor financiare derivate comporta un nivel ridicat de risc si e posibil sa nu se potriveasca tuturor investitorilor.